Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
TRGOVINA Z OROŽJEM V IMENU DRŽAVE (1388 bralcev)
Ponedeljek, 26. 12. 2011
Boris V.V tokratnem Zeitgeistu namenjamo pol ure pogovoru z avtorjema trilogije "V imenu države", Matejem Šurcem in Blažem Zgago. V prvih dveh izdanih delih trilogije z naslovi "Odprodaja" in "Preprodaja" se novinarja poglobita v podrobnosti trgovine z orožjem v Sloveniji v začetku devetdesetih let. Kaj se je prodajalo, komu in kdo je to počel? Na vprašanja odgovarjata z dokumenti in pričevanji. Obstaja primernejši dan za pogovor kot Dan samostojnosti? V celoti.

V tokratnem Zeitgeistu namenjamo pol ure pogovoru z avtorjema trilogije "V imenu države", Matejem Šurcem in Blažem Zgago. V prvih dveh izdanih delih trilogije z naslovi "Odprodaja" in "Preprodaja" se novinarja poglobita v podrobnosti trgovine z orožjem v Sloveniji v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. Kaj se je prodajalo, komu in kdo je to počel? Na vprašanji kdo je služil in kako je potoval denar odgovarjata z dokumenti in pričevanji. Obstaja primernejši dan za pogovor kot Dan samostojnosti?Oddajo je vodil Boris Vasev.


Komentarji
komentiraj >>