Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
137. RISANKA RADIA ŠTUDENT (1161 bralcev)
Petek, 13. 1. 2012
RKHV vajenciRisanki pri pospravljanju za neodgovornimi upravnimi in političnimi strukturami ne zmanjka in ne zmanjka dela.

Pet let po uspešni kandidaturi za Evropsko prestolnico kulture še vedno ni povsem jasno, kje se bo ta mega kulturni dogodek sploh odvijal. Na predvečer otvoritvene ceremonije bo, kot vedno, spet Risanka tista, ki bo v zadnjem trenutku vlekla voz iz blata. V tokratni oddaji bomo tako ustvarili osrednji prireditveni prostor EPKja, ki naj bo Mariboru v ponos in večno slavo. Vodite svinčnik Dr. Horowitza v Risanki Radia Študent!

Za ogled Risanke v živo klikni SEMKELE

Za ogled arhiva Risank klokni KLELELE

 Komentarji
komentiraj >>

Re: 137. RISANKA RADIA ŠTUDENT
Boris [13/01/2012]

Ne pozabit ptičje hišice s kamero (nadzor del)
odgovori >>

Re: 137. RISANKA RADIA ŠTUDENT
Jaz [13/01/2012]

V stilu prvega pristanka na Luni predlagam transparent (ali kak ličen banner) z napisom: "Majhen korak za kulturo, velikanski skok za Maribor
odgovori >>

Re: 137. RISANKA RADIA ŠTUDENT
anka [13/01/2012]

a lahko doktor nariše še Špelo Kožar iz studia city in snemalno ekipo, nekje pod strelami snemajo prispevek z otvoritve osrednjega prizorišča.
odgovori >>

Re: 137. RISANKA RADIA ŠTUDENT
Denox [13/01/2012]

Enačaj zaklepaj je reku... hahaha sicer v redu razlaga za ljudi, da si znajo predstavljat... Ampak, da rečeš: "karkoli že to je" to je pa mal podn.... :-P Takoj en smajli na sliko!! tega --> C:
odgovori >>

Re: 137. RISANKA RADIA ŠTUDENT
Denox [13/01/2012]

STRELE ZMAGAJO =) JAZ BI IMEL ŠE ENO RAZKLANO DREVO POD ENO IZMED STRE...
odgovori >>