Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
POGOVOR Z ERIKOM VALENČIČEM, AVTORJEM KNJIGE OBLEGANJE GAZE - Ubijanje palestinskega ljudstva (1166 bralcev)
Ponedeljek, 16. 1. 2012
Boris V.Ta ponedeljek ob 20:00 je rezerviran za pogovor z Erikom Valenčičem, novinarjem Mladine in RŠ, o njegovem sveže izdanem knjižnem prvencu z naslovom "Obleganje Gaze - ubijanje palestinskega ljudstva". Avtor se že dalj časa ukvarja s tematiko Bližnjega vzhoda in širšega muslimanskega sveta, ki ga je prepotoval od Zahodne Sahare do Afganistana. Dvakrat je bil v Gazi, od koder je tudi poročal za RŠ. Izkušnje in refleksije o Gazi je objavil v omenjeni knjigi. Oddaja v celoti.

Pogovarjali smo se z Erikom Valenčičem, novinarjem Mladine in Radia Študent, o njegovem sveže izdanem knjižnem prvencu z naslovom "Obleganje Gaze - ubijanje palestinskega ljudstva". Avtor se že dalj časa ukvarja s tematiko Bližnjega vzhoda in širšega muslimanskega sveta, ki ga je prepotoval od Zahodne Sahare preko Libije, Egipta, Sudana do Irana, Iraka in Afganistana. Dvakrat je bil tudi v Gazi, od koder je tudi poročal za RŠ. Izkušnje in refleksije o Gazi je objavil v omenjeni knjigi, izdani pri založbah Kultipraktik in Pasadena. Kaj ga je navedlo k pisanju knjige o Gazi, kako je potekal proces pisanja, kako je knjiga zasnovana stilsko? V oddaji smo tudi podelili en izvod knjige. Čestitke srečnemu dobitniku.

Poslušajte oddajo v celoti:

Pogovor je vodil Boris Vasev.Komentarji
komentiraj >>