Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
romska oddaja anglunipe (975 bralcev)
Nedelja, 22. 1. 2012
haristMLADI V AKCIJI
V naši romski oddaji vam bomo predstavili nekaj mladih, ki so s svojim delom prispevali postaviti radijski studio in s tem omogočili, da bodo delavnice projekta OKO delovale nemoteno. Na delavnicah se izobražujejo in bodo lahko v prihodnosti znanje nadgradili in se v tej smeri tudi zaposlili. Mladi se na delavnicah skupaj družijo in delijo izkušnje z drugim etičnimi skupinami v Sloveniji. Zato vam v naši oddaji predstavljamo mlade Rome in mlade drugih etničnih skupin.
Projekt OKO vidi dr

ESS projekt za dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in podpore njihovi socialni vključenosti v družbo 2011-2012
(Ongoing Project with partial financing of European Social Found for Romani ethnic minority/other participants in fields of education on Media)


Širjenje znanja in usposabljanje na področju novinarstva, radia, spleta in fotografije

Izobraževanje bodočih medijskih strokovnjakov s področja kulture govora, radijskega novinarstva, spletnega novinarstva, fotoreportaže in fotografije.

DRUŠTVO RIC - ANGLUNIPE Ljubljana vabi uka in znanja željne pripadnike romske skup-nosti v RS, zainteresirane invalidske organizacije ter posameznike, pravtako pa tudi pripadnike drugih etničnih skupin na usposabljanje v okviru Projekta: Oko vidi drugače – mi vidimo enako—enakost v drugačnosti, ki se bo izvajal v Ljubljani, Mariboru in Murski Soboti na področjih:

Izobraževalni moduli/Educational Modules:
1. radijski moderator/Radio-broadcasting/Moderating Program
2. Radijski novinar/Journalist
3. Radijski tehnik-montažer zvoka/Technicians and sound editor
4. Fotograf- fotoreporter/Photographer/Photo-Journalist
5. Spletno novinarstvo in novi mediji/Online journalism and new Media

Programi usposabljanja bodo potekali od oktobra 2011 do septembra 2012/Training lasts from 2011/October till 2012/September


____________________

Kontakt, prijave in info na/Informations and contacts/Apply:
- tukaj vas preusmerimo na vprašalnik, ki ga morate natisniti in izpolniti, če želite sodelovati ter ga poslati na RIC (lahko kot sken po e-pošti, ali po klasični pošti)

- drustvo.anglunipe@gmail.com

- tel: 05/90 14 797

- RIC - Anglunipe Ljubljana
Linhartova 13,
Ljubljana
Komentarji
komentiraj >>