Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
MANJŠINSKI DA EVROPSKI HRVAŠKI (796 bralcev)
Ponedeljek, 23. 1. 2012
Nejc M.V tokratnem Zeitgeistu smo se dotaknili nedeljskega referenduma na Hrvaškem, kjer je manj kot polovica volilnih upravičencev izrazila skoraj dvotretjinsko podporo vstopu Hrvaške v Evropsko unijo. O izidih referenduma, nizki udeležbi, evropskepsi na Hrvaškem in razlogih zanje smo se pogovarjali s politologom z zagrebške Fakultete za politične znanosti Zdravkom Petkom in novinarko Radia 101 Emo Tarabochio.
V celoti.

V tokratnem Zeitgeistu smo se dotaknili nedeljskega referenduma na Hrvaškem, kjer je manj kot polovica volilnih upravičencev izrazila skoraj dvotretjinsko podporo vstopu Hrvaške v Evropsko unijo. O izidih referenduma, nizki udeležbi, evropskepsi na Hrvaškem in razlogih zanje smo se pogovarjali s politologom z zagrebške Fakultete za politične znanosti Zdravkom Petkom in novinarko Radia 101 Emo Tarabochio.

Oddajo je pripravil Nejc Marcen.Komentarji
komentiraj >>