Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Gledališče senc v Ljubljani (776 bralcev)
Sobota, 4. 2. 2012
admirbSrbski kulturni center Danilo Kiš iz Ljubljane vabi na lutkarsko-gledališke delavnice posvečene največjemu junaku bližnjevzhodne in balkanske tradicije gledališča senc, Karađozu. Karađoz je revež, ki s humorjem, triki in prevarami zmaguje, rešuje probleme in se norčuje iz vsega kar je represivno. Več o Karađozu in prihajajočih delavnicah izvemo iz pogovora z Biljano Žikić iz SKC-a.

Srbski kulturni center Danilo Kiš iz Ljubljane vabi na lutkarsko-gledališke delavnice posvečene največjemu junaku bližnjevzhodne in balkanske tradicije gledališča senc, Karađozu. Karađoz je revež, ki s humorjem, triki in prevarami zmaguje, rešuje probleme in se norčuje iz vsega kar je represivno. Več o Karađozu in prihajajočih delavnicah izvemo iz pogovora z Biljano Žikić iz SKC-a.Komentarji
komentiraj >>

Re: Gledališče senc v Ljubljani
Lev [05/02/2012]

Zdravo! Kako je naslov in kdo je izvajalec zadnjega komada v oddaji (makedonski komad z lepim ženskim vokalom in kitarco)? Lp!
odgovori >>