Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
O drogiranju otrok in drogi, ki to ni (891 bralcev)
Nedelja, 12. 2. 2012
Matej JNovicam sledi intervju z dr. Alan Sroufeom, ki se je z raziskovanjem problemov pozornosti in hiperaktivnosti otrok ukvarjal že v šestdesetih letih, ko se je to stanje še imenovala minimalna možganska disfunkcija, spregovoril pa bo o problematičnosti t.i. zdavljenja otrok s psihoaktivnimi snovmi kakršna je Ritalin. Sledi javljanje Joepa Oomena, člana ENCODa, ki si prizadeva za smotrnejšo obravnavo koke in distribucije listov in drugih tradicionalnih izdelkov koke v Evropi.

Novicam sledi intervju z dr. Alan Sroufeom, ki se je z raziskovanjem problemov pozornosti in hiperaktivnosti otrok ukvarjal že v šestdesetih letih, ko se je to stanje še imenovala minimalna možganska disfunkcija, spregovoril pa bo o problematičnosti t.i. zdavljenja otrok s psihoaktivnimi snovmi kakršna je Ritalin. Sledi javljanje Joepa Oomena, člana ENCODa, ki si prizadeva za spremembo obravnave koke in distribucije listov in drugih tradicionalnih izdelkov le te v Evropi.
Komentarji
komentiraj >>