Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
TEŠ 6 Kroff (594 bralcev)
Četrtek, 23. 2. 2012
Luka P.... vlada bo izdala poroštvo za TEŠ 6 ...
... Danijela Spasojevića preselili, nujno potrebuje pomoč ...
... Rusija in Kitajska na telefonski zvezi ...

Vlada se je odločila, da bo izdala poroštva za šesti blok Termoelektrarne Šoštanj. Po besedah ministra za infrastrukturo in prostor Zvonka Černača pa je za to odločitev postavila pet pogojev, ki morajo biti vključeni v pogodbi pred izvajanjem poroštva. Investicijo želijo znižati na raven pred zadnjim noveliranjem. Premogovnik Velenje in TEŠ morata med drugim skleniti pogodbo o dolgoročni dobavi po najvišji ceni 2,25 evra na gigajoul električne energije. Poleg tega bo kot to narekuje zadnji noveliran investicijski program potrebno zagotavljati zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida.

Danijela Spasojevića, 26 letnega distrofika, so odpeljali na novo lokacijo v dom starejših občanov v Notranjih goricah. Dokler pa se v domu ne bodo zaposlili asistenti, Spasojević nujno potrebuje osebno pomoč angažirane prostovoljke oziroma prostovoljca pri najnujnejših opravilih. Več o trenutni situaciji nam bo povedal Danijel Spasojević.Kdor je pripravljen Danijelu Spasojeviću priskočiti na pomoč, naj ga pokliče na telefonsko številko: 031-530-330.

V telefonskem pogovoru sta ruski zunanji minister Sergej Lavrov in njegov kitajski kolega Yang Jiechi ponovno izrazila nasprotovanje morebitnemu tujemu vojaškemu posredovanju v Siriji in podprla režim predsednika Bašarja al Asada. Telefonska razprava dveh velesil naj bi potekala o prihodnji strategiji pri reševanju sirske krize. Moskva in Peking si bojda prizadevata za hiter konec vsakršnega nasilja v Siriji, a ravno kitajsko-ruska blokada resolucije Varnostnega sveta Združenih narodov je po mnenju številnih strokovnjakov al Asadu dala možnost nadaljevanja vojaškega nasilja v Siriji.Komentarji
komentiraj >>