Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Ništa specialno! (768 bralcev)
Petek, 24. 2. 2012
BorjaV koncertno nabitem tednu smo v mrežo ujeli bolj malo svežih zanimivosti. Londončan Jamie Grind je izdal precej posrečano namešanko 2stepa, 90s dance-a, ... z naslovom Rum N Raisin, njegov enigmatični sovaščan Dirg Gerner pa EP srednje zanimivosti z naslovom Preface. Sodelovanje še enega enigmatika Krystal Kleara z vokalistom Olivierjem Day Soulom pa zgleda na papirju bolj zanimivo, kot je v resnici... Spomnili se bomo še večernega koncerta Generala Woo-ja in prihajajoče plate Dj Formata... Plejlista:

V koncertno nabitem tednu smo v mrežo ujeli bolj malo svežih zanimivosti. Londončan Jamie Grind je izdal precej posrečano namešanko 2stepa, 90s dance-a, ... z naslovom Rum N Raisin, njegov enigmatični sovaščan Dirg Gerner pa EP srednje zanimivosti z naslovom Preface. Sodelovanje še enega enigmatika Krystal Kleara z vokalistom Olivierjem Day Soulom pa zgleda na papirju bolj zanimivo, kot je v resnici... Spomnili se bomo še večernega koncerta Generala Woo-ja in prihajajoče plate Dj Formata..

Plejlist:

1 Nino Nardini - Tropicola
2 General Woo - Znam
3 Dj Format - Remember... feat. Sureshot La Rock
4 Dj Format - Never Thought You Would Go
5 Dirg Gerner - Attempting Cry feat. Olmino
6 Dirg Gerner - Rubies & Diamonds feat. Fatima
7 Cardopusher - School Daze
8 Monolithium - Heat Pump
9 Jamie Grind - A Night In Detroit
10 Jamie Grind - Rum N Raisin (Throwing Snow Remix)
11 Martyn - Bauplan (L-Vis 1990 Bok Bok Remix)

 Komentarji
komentiraj >>