Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
YANOOSH - Mix za Radio Student (932 bralcev)
Petek, 2. 3. 2012
Dino LaličV tokratni DJ Seansi, ekskluzivno za Radio Študent, predstavljamo predrugačeno podobo priznanega producenta in DJ-a YANOOSHa (foto: Anže Kokalj)!

Januš Aleš Luznar alias Yanoosh je na domači glasbeni sceni precej prepoznaven ustvarjalec. Skozi eksperimentiranje in nenehno iskanje izboljšav je dozorel v raznovrstnega producenta številnih smernic v elektronski plesni glasbi; njegov odprt, širok žanrski pristop odpira številna vrata - s številnimi aranžmaji za založbe (rx:tx, Synaptic Pathways, Qualiass Records, BIT Records Mexico), pa tudi na nastopih na številnih odmevnejših dogodkih (Meet Me, SOF, Golden Drum, Festival Utrip, Terminal 00 in - nenazadnje - Tresk #3) Yanoosh svojo pozicijo zgolj utrjuje. S prvenca Hybernate 1000 Miles From Earth smo se v zadnjih letih navadili predvsem njegovega singularnega pristopa k basovski tradiciji z nevsakdanjim čutom za abstraktno elektroniko in tudi dubiranega techna, ki je na nekaterih področjih podajal roke trip hopu. Iz tega razloga nas je pred meseci v enem ljubljanskih DJ-friendly-lokalov zalotil povsem nepripravljene, ko je bilo iz zvočnikov slišati predrugačeno, presenetljivo osvežilno diskoidno selekcijo. Sporočilo tokratne, ekskluzivne DJ Seanse je podobno: Yanoosh se raziskovanju novih teritorijev ne misli odpovedati; upajmo, da bo v naslednjih mesecih enako sporočilo prenesel tudi s svojim drugim albumom!
*DOWNLOAD MIX*
Več informacij o Yanooshu najdete na naslednjih povezavah:

Discogs


Mixcloud


Soundcloud


MySpace


Ohm Fat projekt


Facebook

*DOWNLOAD MIX*
DJ Seanso pripravil Dino Lalić.Komentarji
komentiraj >>