Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ACTA - strah in trepet? (840 bralcev)
Četrtek, 1. 3. 2012
Matej JS Polžom, Gašperom Fele Žoržom, pretresamo pomen ACTE za uporabnike interneta in siceršnje posledice sprejetja le tega ali podobnih sporazumov za modus operandi na vsesvetovnem spletu in sicer. Poleg Polža intervjuji z intertnetnim umetnikom Vukom Ćosićem, informacijsko pooblaščenko Natašo Pirc Musar ter ustanoviteljem stranke Piratov na Švedskem Rickardom Falkvingom.
S Polžom, Gašperom Fele Žoržom, pretresamo pomen ACTE za uporabnike interneta in siceršnje posledice sprejetja le tega ali podobnih sporazumov za modus operandi na vsesvetovnem spletu in sicer. Poleg Polža intervjuji z intertnetnim umetnikom Vukom Ćosićem, informacijsko pooblaščenko Natašo Pirc Musar ter ustanoviteljem stranke Piratov na Švedskem Rickardom Falkvingom.

V posluh:Vas ščemijo prsti in bi radi izrazili svoje nestrinjanje s predlaganim sporazumom? Podpišite peticijo proti ACTI:

http://www.avaaz.org/en/acta_time_to_win_eu//?vl


Oddajo sta pripravila Matej in Božidar.


Komentarji
komentiraj >>