Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
EYES AND EARS OF GOD: LIKE. SHARE. CLICK. TWITT. WATCH! (1389 bralcev)
Torek, 20. 3. 2012
Bojan AnđelkovićDANES OB POLNOČI SE ZAČNE: SPLETNA AKCIJA!
YouTube premiera novega dokumentarca TOMA KRIŽNARJA in MAJE WEISS.

Akcija več kot vredna podpore - film več kot vreden ogleda!
LIKE. SHARE. CLICK. TWITT. WATCH!

Nas je mal ali velik? A mamo moč ali jo nimamo? Seveda da (ne)?
ILS NE PASSERONT PAS!

EYES AND EARS OF GOD (full movie)

SPOROČILO ZA MEDIJE

Spoštovani, prosimo za objavo!

Na svetovnem svetu You Tube , ob polnoči z 20. na 21.marec 2012, bo prvič predvajana angleška verzija dokumentarnega celovečerniega filma OČI IN UŠESA BOGA-VIDEONADZOR SUDANA Toma Križnarja in Maje Weiss. Od polnoči naprej je film na razpolago celotnemu svetu !
Svet (ljudi, poltikov, humanitarcev, gospodarstvenikov... ) mora videti, da se prav ta trenutek dogaja iztrebljanje v Nubskih gorah, Modremu Nilu, Abjeju in Darfurju. Svet mora reagirati in poslati mirovno misijo OZN, pripeljati humanitarno pomoč, posredovati pri ustavitvi vojne.
Reagirati mora tudi EU, vsaj zunanja politika evropskega parlamenta in poslati svoje opazovalce v Sudan.

O zločinu , ki je prikrit, ker tam ni novinarjev, in o katerem poroča George Cloney s pomočjo Ryana Boyette , , ameriškega sodelavca Oči in ušesa boga in prijatelja Tomo Križnarja, mora izvedeti ves svet.

Klikajte na film, ga razpošiljajte po svetu. AKTIVIRAJ SE! Le s skuponimi močmi lahko premaknemo ta svet!

http://www.youtube.com/user/TomoKriznar/videos?view=1

www.youtube.com/user/TomoKriznarEKIPA OČI IN UŠESA BOGA

www.TomoKriznar.com

www.HOPE.si***

PA ŠE PISMO-APEL MEDIJSKEGA UMETNIKA IN AKTIVISTA MARKA KOŠNIKA:

spoštovani prijatelji,

nekateri od vas že veste, druge pa bo tole doletelo iz jasnega:

razvoj dogodkov v zadnjih petih dneh (clooney s pričevanjem v ameriškem senatu po obisku nubskih gora, hype ki je aktiviral "cel svet" humanitarnih organizacij in globalne politične stratege) je pripomogel, da se je ekipa, ki te dni promovira novi dokumentarec "oči in ušesa boga" odločila za globalno akcijo - in pripravila svetovno premiero (angleška verzija dokumentarca) na youtube kanalu.trenutno obveščamo vse vplivne in zanimive neodvisne socialne mreže, od wikileaksov do piratkse stranke v evropskem parlamentu, da si vzamejo nekaj časa v naslednjih 24 urah in si predčasno ogledajo film na linku;težko bi na kratko navedel vse možne razloge, zakaj je trenutek "zdaj" tako pomemben: da obvestimo vse svetovne pešce, bicikliste in mislece o veliko bolj poglobljeni analizi in pričevanju, ki jo ponuja film - rezultat dolgoletnega delovanja toma križnarja in ekipe, ki je v zadnjih letih opremila prebivalce in begunce v ogroženih in izoliranih območjih osrednjega sudana (zdaj južni del severnega sudana) z blizu dvesto kamerami, satelitskimi modemi in potrebno podporo, da dokumentirajo genocid, ki poteka že leta, zdaj pa so ga prav zaradi tega napora odkrili veliki "igralci". kar je seveda priložnost, da razširimo poznavanje širšega konteksta in zgodovine te tragedije - ter po svojih močeh pripomoremo k širjenuzavedanja o kritični situaciji s pomočjo svetovnega spleta.prosim, vzemite si čas za predogled filma in se odločite, da končno enkrat pomerimo moči in ugotovimo, kako daleč seže "naš glas" na medmrežju in koliko ogledov filma lahko vzpodbudimo od 00.00h 21. marca in naprej.z združenimi močmi bomo tweetali in širili novico o svetovni premieri po vseh dostopnih nam omrežjih, začenši opolnoči z 20. na 21. marec. z vsemi močmi že aktiviramo mednarodno podporo.čimprej, najbolje že 21. marca, predlagam ad hoc improvizirano akcijo tudi v živo - najbolje bi bilo z okroglo mizo na radiu študent pozno zvečer, še bolje pa z neposrednim prenosom na rš iz kiberpipe, od koder bi lahko pogovor vodili v javnosti in ga tudi streamali - in v živo spremljali razvoj dogodkov.križnarjevi ekipi pomagam z lasniranjem premiere. prosim javite možnosti in priglasite se na debato - ki jo bomo izpeljali tako ali drugače.sprejemamo vse predloge, kako akcijo izpeljati čimbolje, in se veselimo vsakega trenutka, ki ste ga pripravljeni deliti z nami ...

vzpodbuden pozdrav,

marko košnikKomentarji
komentiraj >>