Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Quaaaakersss (783 bralcev)
Petek, 30. 3. 2012Dolgo napovedani rap projekt portisheadovca Geoffa Barrowa se je končno zgodil! Barrow je pod psevdonimom Fuzzface združil moči s še dvema producentoma - Katalystom in 7-Stu-7om in irodil se je projekt Quakers, ki je iz neznanih razlogov "madlibovsko" vehamenten - na plošči namreč sodeluje kar 35 glasbenikov, skupaj pa plošček nanese kar 41 posnetkov (whut?!). Napovedujemo prvenec dvojca Souleance (Soulist + Fulgeance) in novo kompilacijo Worldwide family Gilesa Peterson... več + plejlista:

Dolgo napovedani rap projekt portisheadovca Geoffa Barrowa se je končno zgodil! Barrow je pod psevdonimom Fuzzface združil moči s še dvema producentoma - Katalystom in 7-Stu-7om in irodil se je projekt Quakers, ki je iz neznanih razlogov "madlibovsko" vehamenten - na plošči namreč sodeluje kar 35 glasbenikov, skupaj pa plošček nanese kar 41 posnetkov (whut?!). Napovedujemo prvenec dvojca Souleance (Soulist + Fulgeance) z naslovom La Belle Vie in novo kompilacijo Worldwide family Gilesa Peterson, ki jo je tokrat sestavil izjemni in totalno podzemni Kutmah, ki že nekaj časa živi v izgnanstvu v Londonu... Vrtimo še Odd Future, Dibiase in Portico Quartet ...

 

Plejlista:

 

1 Blockhead - Never Forget Your Token

2 Georgia Anne Muldrow - Kali Yuga

3 Odd Future - Sam (Is Dead)

4 Quakers -Smoke

5 Quakers - Russia with Love

6 Souleance - Pride ft Raashan Ahmad

7 Souleance - La Belle Vie

8 Hudson Mohawke - Are You Feelin' Hot?

9 Dibiase - The Dust Down Under

10 Portico Quartet - City of Glass

 Komentarji
komentiraj >>

Re: Quaaaakersss
kk [30/03/2012]

Zadovoljen. :) čeprov, tale Sam (is dead) je pa vseen dost medel..
odgovori >>