Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kako naj kriza rešuje ekonomijo? (653 bralcev)
Ponedeljek, 2. 4. 2012
Luka T.V tokratnem Zeitgeistu se nič kaj po zeitgeistovsko ne lotevamo vprašanja ekonomije. Predstavili bomo dve ortodoksni ekonomski paradigmi; džentelmensko klasični keynesianizem, ki je prevladoval in se še drži v birokracijah javnega tipa, in malce mlajši, bolj zaletav, a zato toliko bolj inovativen koncept neoliberalizma. Namesto marksizmu bomo kot heterodoksni šoli tokrat dali besedo ekonomskim teorijam Silvia Gesella.

V tokratnem Zeitgeistu se nič kaj po zeitgeistovsko ne lotevamo vprašanja ekonomije. Predstavili bomo dve ortodoksni ekonomski paradigmi; džentelmensko klasični keynesianizem, ki je prevladoval in se še drži v birokracijah javnega tipa, in malce mlajši, bolj zaletav, a zato toliko bolj inovativen koncept neoliberalizma. Namesto marksizmu bomo kot heterodoksni šoli tokrat dali besedo ekonomskim teorijam Silvia Gesella.Komentarji
komentiraj >>