Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
O SIMPOZIJU: UPOR IN SPREMEMBE V ZNANOSTI, DRUŽBI IN IZOBRAŽEVANJU, PRED SIMPOZIJEM (864 bralcev)
Četrtek, 12. 4. 2012
EvaPO strokovno-znanstvenem posvetu Upor in spremembe v znanosti, izobraževanju in družbi bomo govorili z Uršulo Lipovec Čebron, Miho Novakom in Nikolo Vuljevićem ...

 

O SIMPOZIJU: UPOR IN SPREMEMBE V ZNANOSTI, IZOBRAŽEVANJU IN DRUŽBI, PRED SIMPOZIJEM

 


Vsaj soočenju s številnimi upori po svetu se verjetno malokdo lahko v celoti izogne, medtem ko so vsi drugi na tak ali drugačen način vpeti v ta konkretna sodobna dogajanja. Tokrat se bomo posvetili znanstvenemu delovanju na tem področju in bomo govorili o strokovno-znanstvenem posvetu Upor in spremembe v znanosti, izobraževanju in družbi, ki nastaja v sodelovanju s hrvaškimi kolegi in bo delno potekal tudi v Zagrebu ter se ima odviti v naslednjem tednu. Najprej bomo z Uršulo Lipovec Čebron malo podrobneje predstavili slovenski del programa in ne preveč uspešno odpirali temo širše družbene umeščenosti:

Z Miho Novakom, ki v posnetku nastopa prvi, in Nikolo Vuljevićem, ki mu sledi, pa bomo vendarle spregovorili o širših družbenih dimenzijah uporništva:


Za predsimpozijsko napetost je poskrbela Eva. Vabljeni.

 Komentarji
komentiraj >>