Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
SECOND CHANCE BLOWN - PRVI UDAREC (970 bralcev)
Torek, 17. 4. 2012
macoTorej čas je, da vas v tem aprilskem jutru, še predno se boste prvič v dnevu pregrešili, kar je vedno vzpodbudno, že prvič v tem dnevu, predvsem pa drugič močno odpihne v svetove, ki se jim že dolgo izogibate... Če imajo mačke devet življenj imamo ljudje SECOND CHANCE BLOWN... HUh!!!

Tokrat vas bo obalni cunami oplajhal že navsezgodaj. Četudi boste imeli kosmate zobe ali strgane nogavice ali pa vam bo denarometer kazal 0, boste profitirali kot že dolgo ne. Ampak na račun konstruktivnega eksperimentiranja in plavanja ter jadranja med žanri kot ga občutijo fantje zbrani v tokratni gostujoči zasedbi. Vas in nas bodo prvič stresali primorski eksperimentaliki, ki se že od začetkov svojih glasbenih priložnosti spogledujejo z mnogimi žanri in izrazji, skupen imenovalec pa bi lahko bil radovednost in pogum, da česa bolj bistroumnega niti ne omenjamo. V kakršnemkoli že formatu se nam bodo predstavili so še vedno trio, ki na osnovi svojega DIY pristopa briše meje med žanri, ki jih nekateri imenujejo alternativa, drugi metal, tretji noise, četrti industrial, peti pa ... wadewa... Vsemu skupaj se reče SECOND CHANCE BLOWN. V prvo vas bodo osupnili ali odpihnili. Logična izbira je vaša, kajne?! Ampak nujno!!!

 Komentarji
komentiraj >>