Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RŠ KOLUMNA - O RASISTIČNI NEKROPOLITIKI (MARINA GRŽINIČ) (791 bralcev)
Ponedeljek, 7. 5. 2012
RKHV vajenciTekom prazničnega tedna Radia Študent vam bomo vsak dan ob 16ih postregli s kratko kolumno, ki jo bodo pripravili bivši sodelavci Radia Študent. V današnji premierni kolumni gostimo Marino Gržinič.

Tekom prazničnega tedna Radia Študent vam bomo vsak dan ob 16ih postregli s kratko kolumno, ki jo bodo pripravili bivši sodelavci Radia Študent. V današnji premierni kolumni gostimo Marino Gržinič.

Marina Gržinič je doktorica filozofije, raziskovalka na ZRC SAZU in predavateljica na več tujih univerzah. Ukvarja se s kritiko in teorijo umetnosti, kulture in novih medijev. V osemdesetih je vodila Galerijo Študentskega kulturnega centra v Ljubljani, v devetdesetih pa je bila svobodna kustodinja in intelektualna aktivistka, organizirala je številne avtorske razstave in multimedijske projekte. Prisluhnimo torej njenemu prispevku, ki smo ga naslovili »Rasistična nekropolitika«.Komentarji
komentiraj >>