Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
NEVARNI KROFF (818 bralcev)
Sreda, 9. 5. 2012...nevarne eksplozivne spodnjice...
...nevarni Kinder jajčki...
...nevarni časi....

Zagovorniki teorij zarote se veselijo novice, da je CIA vpletena v načrtovanje bombnih napadov na ameriških tleh. Terorist, ki ga je Al Kaida na Arabskem polotoku nedavno najela za napad na potniško letalo z bombo, je bil namreč v resnici sodelavec ameriške obveščevalne agencije. Dvojni agent je imel bombo shranjeno v spodnjicah, po zatrjevanju ameriških obveščevalcev pa bi bomba zaradi svoje nekovinske sestave celo prišla skozi detektor kovin. Eksplozivne spodnjice so sedaj v laboratoriju zvezne policije FBI v Virginiji. Posledica odkritja bo verjetno v tem, da lahko v prihodnosti pričakujemo poostrene preglede mednožja.

Poleg eksplozivnih spodnjic, pa nas potencialno ogrožajo tudi nevarna Kinder jajčka. Kar je pri nas že nekaj generacij samo priljubljena čokolada, je v ZDA zakonsko prepovedan predmet, saj poleg čokolade vsebuje tudi neužiten objekt. Zaradi tega predstavlja grožnjo otrokom, mlajšim od treh let. Prepoved se očitno striktno upošteva, saj je samo v zadnjem letu mejna policija zasegla 25.000 takšnih jajčk. Včasih se očitno ne zavedamo, v kako nevarnem okolju živimo in srečni smo lahko, da nas napredne države opozarjajo na grožnje, ki nas obkrožajo, tudi tiste prikrite. Na primer nevarne snovi, skrite v čokoladi.

Medtem ko po Evropi proslavljamo konec druge svetovne vojne, predvsem v smislu dneva zmage nad nacizmom in fašizmom, se premier Janez Janša mudi na uradnem obisku v tujini. Tokrat ravno v Nemčiji, ki je na današnji dan leta 1945 podpisala kapitulacijo. V torek zvečer se je pogovarjal s predsednikom uprave nemških železnic, danes pa se je sestal z nemško kanclerko Angelo Merkel in predsednikom Bundestaga Norbertom Lammertom. Tema pogovorov naj bi bila tudi aktualna vprašanja, s katerimi se sooča Evropska unija. Morda tudi vprašanje nevarnega povečanje števila neonacističnih skupin in političnih strank, ki se spogledujejo z nacizmom.Komentarji
komentiraj >>