Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Razpis za novo programsko shemo (3804 bralcev)
Ponedeljek, 5. 9. 2005
PeterBKot je septembra v navadi, Uredništvo Radia Študent ponovno išče nove, sveže, sočne oddaje, ki bi jih lahko vključili v prenovljeno programsko jesensko-zimsko shemo, preklop na katero načrtujemo v začetku decembra 2005.

Uredništvo Radia Študent poziva vse zainteresirane, da se s svežimi predlogi vključijo v oblikovanje nove programske jesensko-zimske sheme, preklop na katero načrtujemo v začetku decembra 2005. V predlogu nove oddaje ali druge programske enote morate predstaviti njen koncept, izpostaviti njeno drugačnost glede na že obstoječe oddaje na Radiu Študent in na drugih radijskih postajah v območju slišnosti Radia Študent in navesti njene terminske (dolžino, prioritetne termine) in morebitne tehnične zahteve. Zadnji rok za prejem novih predlogov je 20. september. O morebitni umestitvi vašega predloga v novo radijsko shemo boste obveščeni najkasneje do konca novembra.

Uredništvo Radia Študent se hkrati obrača na vse redakcije in ostale oblikovalce programa na radiu z zahtevo, da najkasneje do 7. oktobra pripravijo poročila o oddajah/programskih enotah, s katerimi so sooblikovali program RŠ med septembrom 2004 in septembrom 2005. Avtorji, redaktorji in uredniki morajo v njih:
1.) razčleniti koncept oddaje/programske enote,
2.) izpostaviti spremembe, ki so bile v njej uvedene v obdobju zadnjih petih letih t. j. od septembra 2000,
3.) začrtati njene cilje,
4.) opredeliti njeno ciljno publiko,
5.) izpostaviti njeno drugačnost glede na že obstoječe oddaje na Radiu Študent in na drugih radijskih postajah v območju slišnosti Radia Študent,
6.) izpostaviti njene perspektive.
Poročila mora potrditi pristojna redakcija (priporočamo njihovo dostopnost/ razmnoževanje v elektronski obliki). Oddaje ali programske enote brez predhodne analize in njene verifikacije na pristojni redakciji ne bodo vključene v osnutek nove programske sheme.Komentarji
komentiraj >>