Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Sreda, 9. 11. ´05, 12.00: Koncertna scena v Radgoni v začetku devetdesetih (The Fat Nuns, The bad artists ...) (2355 bralcev)
Sreda, 9. 11. 2005
sashFat Nuns
Danes se v oddaji Kuatebriga posvečamo severovzhodnim koncem naše države, natančneje Gornji Radgoni, kjer se je v začetku devetdesetih (nedolgo po desetdnevni osamosvojitveni vojni) razvila za periferijske razmere zelo močna alternativna koncertno-glasbena scena. To obdobje je bilo zaznamovano predvsem z rockom, punkom in hard corom. Mladina je hitro dojela, da je stvari treba vzeti v svoje roke, da se kaj premakne. Nastale so mnoge zasedbe, danes pa se zaradi omejenega časa oddaje posvečamo (le nekaterim od takratnih) bendom The Fat Nuns, The bad artists (s katerimi smo spregovorili besedo ali dve o njihovi zgodovini) in nekaterim drugim glasbenim skupinam, ki so krojile takratno koncertno dogajanje v tem delu Slovenije.


Komentarji
komentiraj >>