Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
BREZKOMPROMISNI NAPAD NA NEOKONZERVATIVNO PODOBO ZDA S STRANI LEGENDARNEGA STAND UP KOMEDIJANTA BILLA HICKSA: POSLUŠANJE ODDAJE ODSVETUJEMO KONZERVATIVNO NARAVNANIM POSLUŠALCEM TER VERNIKOM, PREDVSEM PA KRISTJANOM (3275 bralcev)
Četrtek, 6. 4. 2006
BMWBill Hicks je eden izmed najplodovitejših stand up komedijantov na področju ZDA. S svojimi nastopi je začel že pri rosnih 13. letih, ko se je zvečer izmuznil od doma in se odpravil v lokalni bar v Houstonu. V svoji plodni karieri je posnel 9 albumov. Žal pa je Bill pri svojih 32 letih umrl. Bill Hicks

Bill Hicks je eden izmed najplodovitejših stand up komedijantov na področju ZDA. S svojimi nastopi je začel že pri rosnih 13. letih, ko se je zvečer izmuznil od doma in se odpravil v lokalni bar v Houstonu. V svoji plodni karieri je posnel 9 albumov. Žal pa je Bill pri svojih 32 letih umrl.


Napovedi:

Stand up komedija, B&B SHOW
PREMIERA
Petek 7.4. ob 21.00
Kino center, Kranj
Nastopata: Miki in Ranc

Stand up variete »Kabarete simplozij«
Sobota, 8.4. ob 20.00
Igra: Andrej Rozman Roza
Kud France Prešeren, Ljubljana

Monokomedija: Jamski človek
Torek, 11.4. ob 20.00
Kulturni dom Mengeš
Vstopnina: 3.200-2.600 SIT
Režija: Nataša Barbara Gračner
Igra: Uroš Furst

Monokomedija, AL' EN AL' DVA?
Petek, 14.4. ob 19.30
MGL, Ljubljana
Vstopnina: za izven
Režija in igra: Aleš Valič


Komentarji
komentiraj >>