Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
"OSAMOSVOJITEV MALO DRUGAČE" (3405 bralcev)
Ponedeljek, 19. 6. 2006
LanMilan Aksentijević
Tale država ima skoraj 15 let. In tale teden ji slavospevov ne bo manjkalo. V naravi Plunkov, niti frekvence, na katero ste tako radi priklopljeni, pa ni niti sledenje normativnim diskurzom, niti recitiranje Od. V naravi obojega je predvsem iskanje legitimnih mnenjskih špranj, da le niso konstituirane na sistematičnem polnjenju drugih. Tudi, oziroma predvsem za to se je narod boril.

V PP-ju intervju z Milanom Aksentijevićem.
Tale država ima skoraj 15 let. In tale teden ji slavospevov ne bo manjkal. V naravi Plunkov, niti frekvence, na katero ste trenutno priklopljeni, pa ni niti sledenje normativnim diskurzom, niti recitiranje od. V naravi obojega je predvsem iskanje legitimnih mnenjskih špranj, da le niso konstituirane na sistematičnem polnjenju drugih. Tudi, oziroma predvsem za to, se je narod boril.

Črnogorci, posledično patudi Srbi, so se po razglasitvi referendumskih rezultatov v Črni gori medsebojno pozdravljali ali pa si čestitali, kakor hočete z besedami, ki jih lahko v tednu obeleževanja ob 15. obletnici samostojnosti uporabljamo tudi Slovenci. »Imamo državu, jebote.« Plunki se bodo med poletno shemo od Radia Študent osamosvojili, če ne bo večjih pretresov se slišimo enkrat v začetku oktobra. Bodite dobro.


Komentarji
komentiraj >>