Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 12. decembra, ob 17-ih: Intervju s skupino THE STROJ, intervju s TOMOM B (2895 bralcev)
Torek, 10. 12. 2002
davidV tokratni izdaji 100 db imamo na sporedu intervjuje s skupinami THE STROJ, Moveknowledgement in Tomom Božičem (Audioworx) ...

Najprej napovedujemo v 100db intervju s skupino THE STROJ, ki sovpada z njihovim skorajšnjim koncertom, ki bo 12. 12. v ljubljanskem Železniškem muzeju. Koncert se dogodi ob izidu njihove nove plošče "GREMO!".

Pogovarjamo se z Tomom Božičem o njegovem punk/elektronskem projektu, imenovanim AUDIOWORX, ki obstaja že tam od leta 1995. Pod tem imenom je pred kratkim izdal tudi prvenec z naslovom "Punk electronica".
Tomo Božič je, mimogrede, med drugim sodeloval tudi pri priznanem projektu Pure H.


Iz godbenih vod povezovanja elektronike in električnih kitar prihajajo v naša ušesa za nameček še demo posnetki skupine MEADOWS.

Pred koncerti slovenskih skupin MOVEKNOWLEDGEMENT, SIX PACK ČUKURJA, PRIDIGARJEV ter ADIJO KULTURA, ki bodo prašili ljubljansko klubovje v prihajajočem tednu, poslušamo za konec, kajpak tudi njihove posnete godbe.

Na novo dopolnjujemo vozni red današnjih 100 db, saj se bomo pogovarjali še z člani skupine Moveknowledgement!

Na slišanje, v torek ob 17-ih! LP


Komentarji
komentiraj >>