Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

24 ur Rock'n'Rolla
petek in sobota, 14. in 15. 10. (19h-19h) v Media Parku ter na Radiu Študent (6493 bralcev)
Petek, 14. 10. 2005
Nekoč je bil Bunker, legendarni rock'n'roll klub B51 na Gerbičevi. In bilo je »24 ur rock'n'rolla«, dogodek, na katerem se je polnih 24 ur vrtelo in igralo, pelo in plesalo na ritme umazanega rocka. Koncertna prizorišča se menjajo, rock'n'roll ostaja: zato ponovno 24 UR ROCK'N'ROLLA z bendi, didžeji, filmi, fotografijami in vsemi ostalimi, ki jih besede garaža, punk in rock ne puščajo ravnodušnih. En večer, ena noč, eno jutro in eno popoldne bo Media Park en sam rokenrol.
V živo bodo igrali: CENTER ZA DEHUMANIZACIJO (CZD), MUŠKAT HAMBURG, DAMIR AVDIĆ-GRAHA AKA DIPLOMATZ (ex Rupa u zidu), THUNDERBABIES, EIGHT BOMB in CRAZED FARMERS; med koncerti bodo vzdušje uravnavali didžeji: MARJAN OGRINC - MAO, NEŠO, ALENKA, RECKY, MM CHECKMAN, člani CRAZED FARMERS ter DJ GAGULA IN DJ TOMMY (v celoti ...) >>

komentarji