Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

Unikompleks> o oddaji


Uni-kompleks je oddaja, v kateri razgaljamo že povsem razgaljeno in tako imenovano odprto Univerzo, ki svojih problemov nikakor ne skriva. V njej razmišljujoče pihamo v tiste bolj zaprašene kotičke univerzalnih problemov, ki tako ali drugače pritičejo tej stari dami s skoraj tisočletno zgodovino in v katere se mediji množičnega poneumljanja praviloma ne poglabljajo prav veliko. Ker pa tovrstna zastavitev zahteva poglobljeno novinarsko raziskovanje, smo si zamislili sklope po več oddaj skupaj, ki se dotikajo iste teme.

Uni kompleks se bo ukvarjal z univerzalnimi problemi v univerzitetnem prostoru in poskušal razgaljati razne univerzitetne komplekse s kompleksnim pristopom. Ustvarjalci se bomo trudili zajemati različne vidike problematik in jih obdelati na raznovrstne načine. Iz metodoloških knjig bomo izpihali prah jih preleteli, nato pa se ponovno vrnili k enostavnejšim preučevanjem problemov. Ko nam bo zmanjkalo sogovornikov, bomo pisali radijske igre.

Različnim problematikam bomo namenili tudi tematske sklope oddaj ter tako sebi in drugim poskušali zakomplicirati življenja z raznimi anketami, kronologijami, teoretskimi koncepti in vsem, kar bomo potegnili iz repertoarja novinarskih pripomočkov.

 

Vsak drugi petek v mesecu, ob 14h na Radiu Študent