Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

Teorema> o oddaji


Oddaja, ki traja od trideset minut do polne ure (odvisno od razgradnje posamezne teme), je kot pove že njeno ime Teorema, najbolj teoretično zasnovana oddaja v etru Radia Študent. V njej skušajo raznoliki avtorji s širokim spektrom znanj in s kritično mislijo, analizirati posamezne probleme, ideje, hipoteze, filozofije ali predstaviti določene tuje avtorje oz. filozofske smernice slovensko govorečemu študentskemu poslušalcu.
V Teoremi soočamo različne avtorje, obdobja, ideje in diskurze. Občasno nastanek Teoreme spodbudi nova knjižna izdaja bodisi slovenskih bodisi ključnih del tujih filozofov, antropologov, sociologov, nemalokrat pa se predstavljajo tudi sveži koncepti mladih slovenskih avtorjev s področja kulture in humanistike. S to oddajo skušamo poslušalcem ponuditi poglobljene tematike, ki so le redko prisotne v drugih medijih, cilj oddaje pa je vzbuditi zanimanje za teoretsko misel.