Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

PLJUNKI POZABE
ČETRTEK, 02.12.2004 (3585 bralcev)
Četrtek, 2. 12. 2004
Pomoč v najprimernejši obliki
Tokrat o evanGEJlizaciji.

"Če kdo leži z moškim, kakor se leži z žensko, sta oba storila gnusobo; naj bosta usmrčena; njuna kri pade nanju." (Stara zaveza, tretja Mojzesova knjiga; pogl. 20, 13. odst.)

www.kapis.org>>

Lan, komentarji

7. oktober 2004 (3268 bralcev)
Četrtek, 7. 10. 2004
AMERIŠKE PREDSEDNIŠKE VOLITVE, FINANČNI ASPEKTI VOLILNE KAMPANJE in ZAKAJ JE VSEENO KDO BO ZMAGAL???

linki: -www.opensecrets.org
-www.capitaleye.org
-www.fecinfo.com
-www.followthemoney.org
-www.rs-rs.si

gost: pravni strokovnjak in naš polsonarodnjak Mark Glaze, Campaign Reform Institute, Washington D.C. >>

Lan, komentarji

 (3158 bralcev)
Četrtek, 3. 6. 2004
V prvih Pljunkih v živo smo podrobneje uzurpirali, potem pa izpljunili pozabljene tegobe naroda Mapuche, ki že 12 tisoč let relativno spokojno naseljuje jug Latinske Amerike. Zadnji dve stoletji se je slika diametralno obrnila.


INFO-linki:

www.mapuche-nation.org

www.unhchr.org

www.mapuexpress.net

www.metamute.com >>

Lan, komentarji

Pljunki pozabe, 6. 5. 2004 (3111 bralcev)
Četrtek, 6. 5. 2004

Ob pravkar končanem svetovnem dnevu svobode tiska smo si v tokratnih pljunkih dovolili ekskurz iz polpretekle svetovne zgodovine v današnjost.
9 medijskih konglomeratov nadzira večidel svetovnega informacijskega trga. Govora bo o stanju na medijskih trgih ZDA in Italije. Seveda ne brez gostov... >>

cigor, komentarji

Alžirske zdrahe (3939 bralcev)
Četrtek, 1. 4. 2004

Lep pozdrav v drugih, zdaj že tradicionalnih »Pljunkih pozabe«. V prejšnji oodaji sva obravnavala dogajanja na okupiranem teritoriju Zahodne Sahare. Da bi se ohranilo neko logično tematsko sosledje, bo tokratni masten, korpulenten pljunek v vaša ušesa priletel iz sosednje Alžirije.

>>

Lan, komentarji

četrtek, četrti marec dva tisoč štiri (3401 bralcev)
Torek, 9. 3. 2004
Prva oddaja se je osredotočila na boj za samostojnost zahodne Sahare, področja, kjer se boj za osvoboditev od kolonialnih spon maroške despotije bije že 28 let.
Pogovarjali smo se z dvema mednarodnima ekspertoma za področje severne Afrike. Prvi, Tim Braunholz, je vodja britanske sekcije Friends of the Western Sahara. Daniel Volman iz Washingtona pa je vodja projekta o afriških varnostnih vprašanjih pri tako imenovani Association of Concerned Africa Scholars. Je tudi soavtor knjige International Dimensions of Western Sahara Conflict. >>

komentarji

Novejše