Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

Okrogla miza
31. 3. 05: PROBLEMATIKA SLOVENSKEGA GLASBENEGA ZALOŽNIŠTVA (3730 bralcev)
Četrtek, 31. 3. 2005
Z gosti, ki prihajajo iz različnih, manjših in velikih založb, bomo spregovorili o trenutnem stanju slovenskega glasbenega založništva. Z nami bodo Nikola Sekulovič iz DALLAS-a, Igor Ivanič iz MULTIMEDIE, predstavnik NIKE, Blaž Gregorin, sicer piarovec založbe MENART, Primož Pečovnik iz elektronsko usmerjene MATRIX MUSIC, Rok Zavrtanik iz založbe SANJE ter Miran iz ene novejših alternativnih slovenskih glasbenih založb MOONLEE RECORDS. Sprehodili se bomo skozi probleme založništva, skozi vprašanja, zakaj se izdaja toliko slabe oz. nekvalitetne glasbe in do kod sploh seže založniška morala. Kaj se dogaja s finančno platjo, kvaliteto in kvantiteto domače glasbene produkcije in še marsičem drugim, kar je povezano z založniško politiko se bomo pogovarjali v četrtek, 31. 3. 05 med 20.00 in 22.00 uro ... >>

jizah, komentarji

Četrtek, 27. 5. ´04, 20-22h: 20. let Druge godbe (2415 bralcev)
Četrtek, 27. 5. 2004
Ob dvajseti obletnici festivala Druga godba gostimo v studiu RŠ v živo organizatorja Bogdana Benigarja, glasbenega novinarja (in bivšega sodelavca programskega odbora DG) Jureta Potokarja ... mogoče še koga, odprli pa bomo tudi telefone.
Okroglo mizo vodi Mario Batelič. >>

komentarji