Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk roznaFESTIVAL

Namen festivala Europavox je promoviranje evropske identitete skozi glasbo, ki je tako kot Evropska unija brezmejna. Združuje izbrane glasbene ustvarjalce in druge umetnike iz vse Evrope, ki v času dveh vikendov s svojo kreativnostjo in pozitivno zavestjo do konca rušijo narodnostne meje in ustvarjajo ozračje, kjer se mednarodna čustva zlijejo v eno.

Prvi vikend koncerti potekajo na različnih lokacijah v francoskem predelu Auvergne, drugi vikend pa se celotno dogajanje skoncetrira v mestece Clermont-Ferrand, ki leži skorajda v samem geometrijskem centru Francije.


NAGRADNA IGRA

Ker je namen festivala druženje in rušenje takšnih in drugačnih mej, sta na drugi del festivala (30.05. – 03.06.2007) povabljena tudi po dva mlada predstavnika iz vsake države Evropske unije. Torej 54 mladih iz 27 držav, ki bodo vsak na svoj način predstavljali svojo deželo ter ob raznovrstni glasbi delili in izmenjavali pestre izkušnje svoje mladosti.

Rockonnet v veliki nagradni igri enemu izmed naših bralcev (enega predstavnika/co bo izbral Radio Študent) ponuja priložnost postati ambasador Slovenije. V nagradni paket je zajeta celotna organizacija, torej od povratne letalske vozovnice do Francije, namestitve, prevozov do prizorišč in brezplačnega vstopa na vse dogodke v okviru festivala.


SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

Če ustrezaš navedenim starostnim pogojem in misliš, da si za zgoraj opisano 'nalogo' primeren kandidat, v največ 50 besedah na karseda duhovit in izviren način v to prepričaj še nas!

Opis boš lahko podal v etru Radia Študent v ponedeljek 26. februarja ob 12.00, ko bo na sporedu nagradna igra. Poliči 01 24 28 800, bodi duhovit in izviren, pa bo ... Od tebe bomo nato zahtevali tudi naslov spletne pošte in telefonsko številko zaradi nujnih podatkov, ki jih bomo poslali organizatorju v Francijo.


REZULTATI IN DODATNE INFORMACIJE

Rezultati izbora bodo objavljeni ob koncu oddaje in bodo vse do 11. marca 2007 dosegljivi na straneh Radia Študent, za dodatne informacije pa smo dosegljivi na taistem elektronskem naslovu luka.zagoricnik@radiostudent.si (v naslov mejla vpišite evropavox).

Linki:

Radio Študent
Društvo Kapa
Rockonnet
Europavox