
cooky, komentarji

Slavc, komentarji

jureg, komentarji

Juliette, komentarji

MarkoO, komentarji

jureg, komentarji

cooky, komentarji

Slavc, komentarji

O duhovni čistosti, futer o Študentfutru... >> Francii, komentarji

jureg, komentarji

MarkoO, komentarji

Juliette, komentarji

JernejaB, komentarji

Slavc, komentarji

Francii, komentarji

Juliette, komentarji

jureg, komentarji

JernejaB, komentarji

MarkoO, komentarji

Francii, komentarji

jureg, komentarji

cooky, komentarji

Juliette, komentarji

jureg, komentarji
 Zdrave in eksotične gurmanske variacije na študentske bone smo preizkušali v Vegedromu v Šiški in v Ajdovem zrnu ter Falaflu v centru mesta. Še vedno vse refleksije iz študentskih prehranjevalnic sprejemamo na emajlu univerza@radiostudent.si >> LukaH, komentarji
 Porota RŠ Futra se je tokrat udinjala po kitajskih restavracijah, ki svoje cmaritve ponujajo na bone. Kitajska kuhinja je pred leti v Sloveniji doživela manjši razcvet, ki ga je v zadnjem času zasenčil prihod mnogih drugih veliko bolj eksotičnih restavracij. Če je bilo oditi na kosilo v kitajsko restavracijo nekoč zelo modno ali celo prestižno, pa danes tovrstne prahranjevalnice še zdaleč nimajo prevelikega ugleda. Še posebej, ker jih večina ponuja silno instant približke kitajski kuhinji. Kakšno je kaj stanje kitajske košte na bone, smo tokrat preverjali v Kitajski zvezdi na Prulah, Zhong Huaju na Trubarjevi in Šanghaju na Poljanski. Ob koncu oddaje tudi tokrat grizljamo »Ocvirke na bone«, ki jih zbiramo na emajlu univerza@radiostudent.si. >> LukaH, komentarji
 S pomladjo in menda prihajajočimi toplimi in sončnimi dnevi bo tudi študentsko prehranjevanje dobilo nove razsežnosti. Odprli se bodo gostinski vrtovi, na katerih si bo mogoče privoščiti kakšen gurmanski presežek in seveda pošteno mrzlo pivo. Morda bo potrebno to pomlad še bolj uživati, ker se kaj lahko zgodi, da že čez nekaj mesecev, upoštevajoč pretnjo zloglasnih vladnih reform, študentskih bonov sploh ne bo več. No, do takrat pa-kruha in piva! Tokrat je porota RŠ Futra pohajala po samopostrežnih restavracijah ali po domače menzah, ki ponujajo obroke na študentske bone. Podali smo se v menzo v Študentskem naselju, samopostrežnico v katakombah Maximarketa in v raj bežigrajske študentske raje, restavracijo Šumi na FDV. Ob koncu v rubriki „Ocvirki na bone“ objavljamo nekaj „doživetij“ s terena. >> LukaH, komentarji
 Tokrat se že drugič zapored podajamo v svet picerij. Če želite izvedeti, ali bodo ocene tokratnih prehranjevalnih akcij prekosile zadostno dvojko, poslušajte dalje. Podali smo se v picerije Focolus, Tunnel in Kratochwill.
>> LukaH, komentarji
 Podali smo se na romanje po ljubljanskih picerijah, ki ponujajo subvencionirane okrogle italijanske specialitete. Ker so tovrstni lokali precej pogosto posejani po spet nam beli in predvsem mrzli prestolnici, bo tudi naša naslednja oddaja konec februarja posvečena picam in njim podobnim testenim okroglinam. No, za tokrat smo obredli picerije Napoli, Emonska klet in Parma, da bo RŠ Futer dodatno zabeljen, pa smo ob koncu v skledo nametali še dva „ocvirka na bone“. >> LukaH, komentarji
 Tokrat se je porota RŠ Futra udinjala po prehranjevalnicah, ki na bone ponujajo kao specialitete iz sosedova škornja. Podali smo se v La Storio Tratorio na Kersnikovi, Skriti kot pod Metalko in Mirje na Viču. V Ocvirkih na bone "obdelujemo" ukinitev plačevanja bonov s kartico in boj ŠOU-a proti dilerjem z boni.
>> LukaH, komentarji
|
| |